ΚΥΠΡΟΣ

Επτά χρόνια μετά ο Α. Παντελή «σπάει» τη σιωπή του στο {TS} (video)

Επτά χρόνια μετά ο Α. Παντελή «σπάει» τη σιωπή του στο {TS} (video)

Μετά τα περίφημα «Νοεμβριανά» και τις απανωτές καταγγελίες εναντίον του, ο Αντρέας Παντελή ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη που να μιλά για όλους και όλα και να θυμάται τα όσα έγιναν το 2008.

Το Themasports έχει στα χέρια του μια συνέντευξη η οποία θα συζητηθεί και η οποία θα ταράξει τα νερά. Μια συνέντευξη στην οποία ο Αντρέας Παντελή δεν μασάει τα λόγια του και λέει πολλά και διάφορα. 

Μιλά για τις επιλογές των τότε συνεργατών του στο διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία, μιλά για τις εφιαλτικές μέρες που έζησε, για τη φυλακή, για τις ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές επιτυχίες, την μέρα που ανέλαβε πρόεδρος και τα προβλήματα που είχε η ομάδα να αντιμετωπίσει και πολλά άλλα.

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει μέσα στην συζήτηση το τεράστιο κεφάλαιο Τιμούρ Κετσπάγια. Επίσης, θυμάται τα παιδικά του χρόνια, μας αναλύει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, το πλάνο των 14 ομάδων, αναφέρεται στις σχέσεις του με τον Κίκη Φιλίππου, την ομοσπονδία, την ΚΟΠ tv και και και.

Όπως αντιλαμβάνεστε η συνέντευξη του Αντρέα Παντελή θα κάνει πάταγο. Γι’ αυτό και εμείς την χωρίσαμε σε τρία μέρη, αφού είναι χιλιάδες λέξεις αυτά που μας είπε και που συζητήσαμε. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το πρώτο μέρος, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα δυο.

Για την ώρα πάρτε μια γεύση με κάποιες ατάκες του στο πιο κάτω βίντεο…

Πηγή: ThemaSports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top